Terrasoverkappingen

Wilt u ook een terrasoverkapping bij uw thuis? Ons team staat voor u klaar!

Specialist in terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen op maat

In de zomer kunt u genieten van uw mooie tuin. Maar hoe genieten we ervan in de herfst en de winter als er geen zon is of slecht weer? Gelukkig voor ons biedt Limiet Doors een betaalbare terrasoverkapping. Een terrasoverkapping zorgt voor een heerlijk buitengevoel en beschermt tevens tegen het binnensijpelen van regenwater via vensterbanken (wat kan gebeuren).

Terrasoverkapping op maat gemaakt
Materialen van hoge kwaliteit
Modern en tijdloos ontwerp
Uitstekende service door Limiet Doors

Waarom niet op elk moment van uw tuin genieten? U kunt dit doen met de hulp van onze terrasoverkapping. Wanneer u samenwerkt met Limiet Doors, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van basisoverkappingen tot op maat gemaakte overkappingen die perfect passen bij uw wensen en smaak!

Terrasoverkapping of veranda?

Met een overkapping in de tuin geniet u van dezelfde voordelen als een veranda: extra woornruijmte creëren. En met een volledig afgesloten overkapping of pergola bent net zoals bij een veranda beschut tegen weergrillen, en het verhoogt de waarde van uw woning. 

Met een overkapping krijgt m.a.w. dezelfde voordelen als een veranda, maar wel tegen een veel gunstigere prijs.

Losstaande overkapping of tegen een muur

De terrasoverkapping is een aanwinst op zich, maar er zijn ook diverse mogelijkheden voor opbouw en afwerking. Zo kunnen we een overkapping plaatsen tegen een bestaande muur of kunnen we een volledig losstaande pergola maken.

Qua afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. U kan kiezen voor een basis afwerking waarbij we enkel de overkapping plaatsen, maar ook volledig of deels afgesloten met glas, screens, …

Schuifwanden van glas

De glazen schuifwanden zijn een perfecte aanvulling op uw buitenruimte. Ze zijn functioneel in het buiten houden van warmte en kou, terwijl ze de patio een open gevoel geven dat u met geen enkel ander type omheining kunt krijgen. Als het tijd is voor onderhoud of als er iets op gemorst wordt, schuift u deze panelen gewoon opzij, waardoor u direct toegang heeft tot uw tuin zonder dat dit ten koste gaat van de schoonheid ervan!

Terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen
Gratis advies op maat

Montage 

Het installatieproces van onze terrasoverkappingen doen we zeer zorgvuldig en op professionele wijze. Als er iets is dat we hier niet hebben behandeld of als er iets niet in orde lijkt te zijn – aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Bij het bepalen van de afmetingen van uw terrasoverkapping, is het belangrijk om eerst te overwegen welke grootte en vorm u wilt. Houd rekening met factoren zoals hoe breed of diep u het wilt hebben; of er obstakels in dit gebied zijn die van invloed kunnen zijn op de plaatsing.

Bouwvergunning overkapping?

Om problemen met bouwvoorschriften te voorkomen, is het belangrijk dat u weet welke vergunningen vereist zijn voor projecten zoals het laten plaatsen van een terrasoverkapping. Als de voorgenomen bouwwerkzaamheden betrekking hebben op een bestaande structuur (d.w.z.: het toevoegen van een deel van uw huis), dan zullen er extra stappen zijn om toestemming te krijgen van eigenaren en lokale autoriteiten voordat u met de werkzaamheden begint! U kunt een terrasoverkapping in uw tuin bouwen zonder een officiële vergunning.

Maar er zijn enkele uitzonderingen:

De terrasoverkapping wordt gebruikt als primaire woonruimte
De terrasoverkapping is groter is 30 vierkante meter
Meer dan 50% van uw tuin wordt gebruikt voor de terrasoverkapping

We hebben een grote selectie van overkappingen om u op weg te helpen. Als het uw eerste keer is en u wilt een idee krijgen van wat wij aanbieden, vraag dan om gratis advies! Wij zullen u zo goed mogelijk begeleiden en adviseren tijdens dit proces. Maak vandaag nog een afspraak om te zien wat we samen kunnen doen.

Terrasoverkappingen

36 jaar bouw ervaring

Meer dan 36 jaar ervaring met de professionele uitvoering van grote en kleine bouwprojecten.

Hoge kwaliteit

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit materialen. Wij zijn de beste keuze als uw bouwpartner.

Ervaren vakmensen

Op zoek naar een deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf? Onze vakmensen staan voor u klaar.
Contacteer ons
Limiet Doors staat voor u klaar!

Grote en kleine bouwprojecten
Bel naar 0471 300 221

Professioneel team

Team met jarenlange expertise.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Scherpe offertes

Zeer scherpe offertes voor u op maat gemaakt.

Contact

Grote steenweg 9, 2560 Kessel, België

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag alleen op afspraak
Zondag feestdagen gesloten