Ramen en deuren

Ramen en deuren laten plaatsen door Limiet Doors.

Wij zijn sterk in maatwerk

Ramen en deuren laten plaatsen?

Ramen en deuren plaatsen is specialistenwerk. Het is geen eenvoudige klus, of het nu gaat om ramen vervangen of nieuwe ramen plaatsen, het gaat altijd om precisiziewerk. Wij bereiden alles tot in de puntjes voor. Iedere klus is anders, maar de aanpak is steeds hetzelfde: zorgvuldig, secuur en adequaat werk. Uiteraard laten we na het plaatsen van uw ramen en deuren alles netjes achter. Contacteer vandaag nog ons professionele team en kies voor een vakkundige service.

Ramen

Ramen en deuren zijn de perfecte manier om licht, frisse lucht en meer natuurlijk zonlicht binnen te brengen. Met de service van Limiet Doors kunt u uw huidige ramen laten vervangen door prachtige nieuwe exemplaren die al die donkere kamers weer als thuis laten voelen!

Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte raam of de perfecte deur voor uw huis. Samen brengen we in kaart wat ideaal is qua passende kozijnen en interieurstijl; vervolgens bestellen we het zodat al die mooie stukken op hun plek kunnen worden geïnstalleerd! Neem vandaag nog contact op met Limiet Doors – deze experts weten alles van het plaatsen van nieuwe ramen en deuren.

Verschillende soorten ramen

U kunt kiezen uit een scala aan ramen, afhankelijk van de beschikbare ruimte. U kunt een enkel raam of meerdere ramen installeren, en ze zijn er in veel verschillende vormen en maten! Bijvoorbeeld: vaste panelen die helemaal niet bewegen; draairamen die u opent als boeken voor luchtcirculatie, maar waarvan u de scharnieren sluit als u ze niet nodig hebt (om warmteverlies te voorkomen); dakramen, een venster dat in een schuin dak kan worden ingebouwd.

We willen allemaal in een huis wonen dat zowel gastvrij als mooi is. Als u op zoek bent naar ramen en deuren op maat, dan bent u bij Limiet Doors aan het juiste adres! Wij kunnen stukken maken die precies zo gemaakt zijn als u wenst – met unieke vormen die specifiek zijn afgestemd op uw smaak of behoeften.

Binnendeuren

Binnendeuren zijn er in alle soorten en maten. Als u niet zeker weet welke u moet kiezen, kan ons professionele team u helpen met de installatie van uw nieuwe binnendeur! Wij hebben vele opties van vouwpanelen of schuifdeuren tot zijpanelen voor diegenen die het uiterlijk van hun huis op elk moment willen laten zien; het is aan elk individu wat hij/zij het mooist vindt. We maken gebruik van de materialen aluminium en PVC.

De binnendeur nauwkeurig opmeten

Binnendeuren zijn vaak een belangrijk onderdeel van uw woning. Wilt u de huidige vervangen? Meet dan zowel de hoogte als de breedte op voordat u een nieuwe deur uitkiest! Zorg ervoor dat u bij het meten rekening houdt met eventuele verhoogde vloeren, zodat ze niet ergens tegenaan stoten bij het openen/sluiten tijdens het installatieproces. Uiteraard kunt u de opmeting ook volledig aan ons overlaten! Wij doen dit met veel plezier.

Voor nieuwbouwprojecten is er vaak een extra stap waarbij we de maten vanuit verschillende hoeken moeten opmeten zodat ze correct zijn wanneer ze ter plaatse worden geïnstalleerd zonder dat dit ten koste gaat van stijlvoorkeuren zoals drempels/vloerhoogtes enz.

Ramen en deuren
Ramen en deuren
Van ontwerp tot plaatsing

Buitendeuren

Tijd voor een andere buitendeur? U moet goed voorbereid zijn met de juiste voorzorgsmaatregelen voordat u welk type buitendeur dan ook installeert. Het belangrijkste aspect is veiligheid. En nu we het er toch over hebben: vergeet niet dat stijl ook belangrijk is – wat erin zit moet ook overeenkomen met hoe anderen het van buitenaf zien. Materialen voor de buitenkant kunnen sterk variëren, afhankelijk van het gewenste effect.

PVC & Aluminium – dit wordt het meest gebruikt in nieuwe woningen of bij renovaties. U kunt zelfs een inbraakwerende deur krijgen die eruitziet als een gewone deur. Deze heeft speciale kenmerken zoals extra sterke scharnieren en sleutels om het dieven moeilijk te maken in te breken!

Voordeuren

Een mooie voordeur is het eerste wat mensen zien als ze uw huis naderen. En het is uiteraard de eerste bescherming tegen ongewenste indringers. Het is dus belangrijk dat u een kwalitatieve voordeur heeft! Wij maken gebruik van aluminium en PVC omdat dit de meest kwalitatieve materialen zijn.

Weet u niet goed waar u allemaal op moet letten? Maak u geen zorgen – onze professionals helpen u met alles, van materiaal tot installatie en na-service, zodat uw voordeur jarenlang perfect blijft.

Ramen en deuren

36 jaar bouw ervaring

Meer dan 36 jaar ervaring met de professionele uitvoering van grote en kleine bouwprojecten.

Hoge kwaliteit

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit materialen. Wij zijn de beste keuze als uw bouwpartner.

Ervaren vakmensen

Op zoek naar een deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf? Onze vakmensen staan voor u klaar.
Contacteer ons
Limiet Doors staat voor u klaar!

Grote en kleine bouwprojecten
Bel naar 0471 300 221

Professioneel team

Team met jarenlange expertise.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Scherpe offertes

Zeer scherpe offertes voor u op maat gemaakt.

Contact

Grote steenweg 9, 2560 Kessel, België

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag alleen op afspraak
Zondag feestdagen gesloten