Carport

Laat uw carport van hoogwaardig materiaal vandaag nog op maat maken!

Carports van topkwaliteit

Aluminium carports van Limiet Doors

U kunt genieten van het gemak van een carport zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het juiste onderhoud. Onze aluminium structuren zijn van hoge kwaliteit met vele ontwerpopties voor u beschikbaar!

Wij geloven dat onze aluminium carports de beste zijn in ontwerp en constructie. Ze zijn licht, strak met een moderne uitstraling die jarenlang meegaat! Ze zullen uw voertuig beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals regen, hagel, volgelpoep en UV-straling in de zon!

Een carport tegen de muur of vrijstaand

Uw carport kan worden aangepast aan uw wensen. U hebt de optie om tussen een vlakke dakbouw of een gebogen te kiezen, en wij zullen ervoor zorgen dat het beste kleurenschema en ontwerpstijl wordt gebouwd dat het beste bij u past! Vrijstaand (staand) of tegen muren; neem vandaag nog contact met ons op.

Carport van hoge kwaliteit

Waar wacht u nog op? Laat uw carports van hoogwaardig materiaal vandaag nog op maat maken! We hebben een aluminium afwisseling die zal passen bij elke smaak, met inbegrip van de nieuwste. Met deze kwaliteitsproducten tegen zulke goede prijzen is er geen excuus om er geen te kopen. U kunt uw auto met een gerust hart parkeren in een aluminium carport. Het is de perfecte bescherming voor u en heeft vele voordelen:

Modern en licht materiaal
Weinig onderhoud nodig
Duurzaam
Gaat zeer lang mee
Verhoog de waarde van uw woning met een carport
Goede bescherming voor uw auto, caravan, boot of motor

Aluminium carport prijzen

Wij beantwoorden graag al uw vragen over de prijs van een aluminium carport. De informatie op onze website zal u helpen bij het vinden van wat het beste bij uw wensen past, maar als er iets specifieks is dat wij kunnen bieden aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Waarom niet investeren in een carport? Het zal de perfecte oplossing zijn voor u en uw gezin. U zult minder tijd kwijt zijn aan het wassen van auto’s.

Carports
Carports
Gaat zeer lang mee

Een garage of carport?

Een carport een uitstekende keuze voor het stallen van uw voertuig. Hij biedt bescherming tegen vocht dat anders metaal zou aantasten of binnen met gemak verrotting zou veroorzaken in donkere ruimtes waar weinig luchtstroom is! Door constante ventilatie krijgt roest geen kans meer. En uiteraard is het een stuk goedkoper dan het bouwen van een garage.

Wij kunnen uw carport ontwerpen, produceren en plaatsen zodat deze precies bij uw woning past! Neem vandaag nog contact op met een van onze professionals, per telefoon of e-mail; zij helpen u ook graag met al uw vragen die u onderweg tegenkomt.

Het ideale ontwerp

U kunt uw carport zo ontwerpen dat hij past bij elke stijl of idee dat u heeft. Wilt u een strakke, moderne versie die aansluit bij de trends van vandaag? Of heeft u liever iets klassiekers en traditioneels – misschien zelfs rustiek/natuurlijks? Zo ja, dan hebben wij precies wat iedereen nodig heeft! Onze experts zullen u helpen al deze mogelijkheden te verwezenlijken door een individueel plan te maken voor elke klant die rekening houdt met hun wensen bij het verstrekken van opties zoals maatselectie (breedte x lengte), gebruikte materialen etc..

Materiaal van aluminium

Wanneer u aluminium kiest, is het niet alleen een kwestie van het meest duurzame materiaal kiezen. U krijgt ook een onbeperkte levensduur met zijn slanke en moderne ontwerp dat tonnen gewicht aan kan zonder af te breken of gemakkelijk te deuken in alle weersomstandigheden! Plus het schoonmaken van uw carport zal gemakkelijk zijn omdat er niet veel onderhoud nodig is, afgezien van het af en toe in de was zetten van puin dat zich in de loop der tijd heeft opgehoopt. De bouw van een carport is vaak vergunningsvrij, wat betekent dat u uw ruimte snel kunt laten realiseren. Wij zijn er om u te helpen met eventuele milieuoverwegingen en begeleiding door het proces!

Carports

36 jaar bouw ervaring

Meer dan 36 jaar ervaring met de professionele uitvoering van grote en kleine bouwprojecten.

Hoge kwaliteit

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit materialen. Wij zijn de beste keuze als uw bouwpartner.

Ervaren vakmensen

Op zoek naar een deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf? Onze vakmensen staan voor u klaar.
Contacteer ons
Limiet Doors staat voor u klaar!

Grote en kleine bouwprojecten
Bel naar 0471 300 221

Professioneel team

Team met jarenlange expertise.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Scherpe offertes

Zeer scherpe offertes voor u op maat gemaakt.

Contact

Grote steenweg 9, 2560 Kessel, België

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag alleen op afspraak
Zondag feestdagen gesloten